Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. 4. 2016

Kovu

Kovu

Věk
3 Let
bydliště
Vyhnanství poté Lví skála
Druh
Pohlaví
Lev Samec
Titul
Vyhnanec / Později král
Karma
Kladná
Autor
Rob Minkoff, Roger Allers
Hraje
Ryan O'Donohue, Jason Marsden, Gene Miller
Blízcí
 Simba,Zira,Kiara,Nuka,Scar
Výskyt
 Lví král 2 Simbuv příběh

Jméno: Kovu

Pohlaví: Lev

Otec: Kojo

Matka: Zira

Manželka: Kiara

  Kovu je odmalička vyhnancem společně se svojí matkou Zirou.Jeho  otcem, i když nevlastním je zesnulý Scar. Má i sourozence. Bratra Nuka a sestru Vitani. Narozdíl od ostatních ve smečce vyhnanců, kterým vládne jeho matka, byl Kovu vždy jiný. Nikdy netoužil po moci, nebo zabíjení. Když se seznámí s malou lvicí Kiarou o které netuší, že je princezna a dcera, krále lví říše, je konečně šťastný. Jejich přátelství přeruší, ale Zira, která odvede Kovua a Simba, který odvede Kiaru. Oba jsou smutní. Po tomto incidentu začne Zira, Kovua učit technikám zabijáka. Po několika letech zachrání Kovu život mladé lvici. Když zjistí, že je to Kiara, pro oba je to příjemné shledání. Postupně se do sebe zamilují. Jejich lásce, ale brání Simba, který nemá rád Kovua a Zira, která nenávidí celou Simbovu rodinu. Přes to všechno chtějí být Kovu a Kiara spolu navždy. 

Jeho otcem, i když nevlastním je zesnulý Scar. Má i sourozence. Bratra Nuka a sestru Vitani. Narozdíl od ostatních ve smečce vyhnanců, kterým vládne jeho matka, byl Kovu vždy jiný. Nikdy netoužil po moci, nebo zabíjení. Když se seznámí s malou lvicí Kiarou o které netuší, že je princezna a dcera, krále lví říše, je konečně šťastný. Jejich přátelství přeruší, ale Zira, která odvede Kovua a Simba, který odvede Kiaru. Oba jsou smutní. Po tomto incidentu začne Zira, Kovua učit technikám zabijáka. Po několika letech zachrání Kovu život mladé lvici. Když zjistí, že je to Kiara, pro oba je to příjemné shledání. Postupně se do sebe zamilují. Jejich lásce, ale brání Simba, který nemá rád Kovua a Zira, která nenávidí celou Simbovu rodinu. Přes to všechno chtějí být Kovu a Kiara spolu navždy.

Po jednom útoku na Lví skálu, nařídí Simba vykázání Kovua. Protože si myslí, že je do toho útoku zapletený. Při tomto útoku zemře bratr Kovua - Nuka. Zira ho už nechce nikdy vidět. Když se chystá další útok, Kovu se okamžitě postaví na Simbovu stranu. Lvice, které jsou vyhnankyněmi se přidají na stranu Lví říše. Zira je zlostí bez sebe, a obviňuje Kovua. Strhne se rvačka mezi Kiarou a Zirou. Obě se skutálejí ze skály. Kiara nabídne Ziře pomoc, ale ta raději než, aby jí pomohla odmítne a pustí se dolů do rozběsněné řeky, kde zemře. Kovu a Kiara jsou spolu a tak to zůstane na věky věků. Oba převezmou vládu po Simbovi.

Syn  Ziry,Kovu a nevlastní syn Scara.Objevuje se jen ve druhém dílu. Scar jej před smrtí určil jako budoucího krále. Zira mu vštěpovala, že jednou musí krále Simbu zabít a stát se vládcem Lví říše. Kovu tento zlý plán poslechl a zachránil Kiaře život, aby pak mohl lstivě požádat Simbu o možnost žít s jeho smečkou. Simba jej podmínečně přijal. Když se však Kovu sblížil s Kiarou a zamiloval se do ní, její láska jej změnila a on se rozhodl zlý plán neprovést. Chtěl o tom říci Simbovi, ale Simba se o tomto plánu dříve dozvěděl od Ziry. Proto Kovuovi nevěřil a vypověděl jej ze Lví říše. Kovu se však rozhodl, že se svou zlou matkou žít nechce, a odešel do zasněžené pustiny. Kiara marně otce přemlouvala. Proto šla Kovua hledat a přesvědčila jej, aby se vrátil a požádal Simbu o přijetí. Když přišli do Lví říše, byla Simbova smečka právě napadena smečkou Ziry. Kiara však Simbu přesvědčila, aby nabídl všem členům Ziry smečky mír a společný život ve Lví říši. Simba to udělal a sňatek Kiary s Kovuem schválil.

 Po jednom útoku na Lví skálu, nařídí Simba vykázání Kovua. Protože si myslí, že je do toho útoku zapletený. Při tomto útoku zemře bratr Kovua - Nuka. Zira ho už nechce nikdy vidět. Když se chystá další útok, Kovu se okamžitě postaví na Simbovu stranu. Lvice, které jsou vyhnankyněmi se přidají na stranu Lví říše. Zira je zlostí bez sebe, a obviňuje Kovua. Strhne se rvačka mezi Kiarou a Zirou. Obě se skutálejí ze skály. Kiara nabídne Ziře pomoc, ale ta raději než, aby jí pomohla odmítne a pustí se dolů do rozběsněné řeky, kde zemře. Kovu a Kiara jsou spolu a tak to zůstane na věky věků. Oba převezmou vládu po Simbovi. 

hele,když má Scar být jeho otcem (i když nevlastním),neni tim pádem o generaci starší než Kiara?Pokud jsem to dobře promyslela,Kovu,by měl být Simbův (sice nevlastní)bratranec! :D (je možný,že sem se spletla,nikdo neni neomylný)

 Kovu je syn Ziry, ale ne syn Scara. Zira ho už jako mladého učí, že Simba je nepřítel a Scar je něco jako bůh a plánuje plán, jak se zmocnit Simbova království. Kovu se však zamiluje do Kiary a ta do něho, ale Simba ho neměl rád. Postupně Simba poznal, že má Kovu dobré srdce, ale pak nastala zrada, která zřejmě nebyla vina Kovua... 

 výdrž: 20 

rychlost:20 
inteligence:21 
síla: 43

 pohlaví: samec 

  Kovu, prožil si toho spoustu, za činy jeho otce musel pikat i on, který se mu přece jen podobal pouze jeho jizvou a hřívou. V jádru to byl opravdový LEV. Jmenuji se Kovu. Jsem tmavohnědý lev s rozcuchanou hřívou. Moje matka jménem Zira mě vychovávala proto abych zabil Simbu, prvně jsem to udělat chtěl, ale pak jsem se zamiloval do krásné lvice jménem Kiara. Zlost ze mě pomalu odcházela a tak jsem začal pochybovat o Ziřiném plánu. Moji nevlastní sourozenci Nuko a Vitany. Nuko je bláznívý lev s otrhanou hřívou a křivýmy fousky. Vitany, naopak velmi sympatická a rozumná lvice. Scar, můj nevlastní otec mě kdysi chránil, než zemřel. Poté nás Simba vyštval do vyhnanství, to jsem byl ještě malé lvíče. Můj pravý otec se jmenoval Kojo (Kodžo), zemřel hned jak jsem se narodil.

Mám jednu jizvu na levém oku od mé matky Ziry. Nevím proč ani jak, ale stalo se mi to úplně stejně jako Scarovi...

povaha:Kovu je agresivní a hrubý. Jeho tendence jsou vyztužený talent na péči o sebe, protože je zdravotně způsobilý a schopný lovec,má dvě vlastnosti, které tvoří cestu pro jeho další arogantní stranu. Tato měkčí strana je poražena Zirou, měká (přátelská strana) nezmizela úplně. Je dobrý herec . 

 Patřil mezi vyhnance ale i přes několik neshod ,při kterých také přišel ke své jizvě přeci jenom zapadl do Sambovi tlupy kde ho všichni rádi přijali.Kovu se mají z Kiarou moc rádi ,možná až moc rádi;-).

minulost: již odmalička žil ve vyhnanství spolu s jeho matkou Zirou a(nevlastními)sourozeni.Zira mu už od malička vštěpovala že jsem budoucím králem lví říše.po nějaké té době jsem se setkal s Kiarou nevěděl jsem že je princezna dá se říct že jsme si hráli pak jsme spadli do takové řeky .Naštěstí tam byli klády, to jsme si ale jen mysleli ve skutečnosti to byli krokodíři ihned nás pronásledovali Kiara se vydrápala na takoví menší strom já byl o kus dál krokodýlové po ni skákali a chnapali svímy tlamami strom se tam začal podlamovat .V tu chvíli jsem přemýšlel a skočil krokodíloví na tlamu takže ji zavřel .Pak se nám podařilo vyskákat nahoru rozvalil jsme se na zem a hlubokaoddychovali pak přišla,má (nevlastmí)máma a asi Kiařin otec(Simba) prohodily mezi sebou úsečně pár slov potom mě máma -jemně- vzala za mojí kůži a odnesla zpět brzo ráno začal můj trénink.Vycvičila mě na zabijáka lovce...Avšak stále jsem nitru jiný nechci zabíjet avšak má dobrá strana je potlačována takže se uvidí... 

 Scar je adoptivný otec,Kiara je kamarádka a přístí dědic trůnu po Simbovi.Kovu znamena jizva ve svahilštině.Kovu není vrach on výborný bojovník a skvělý kamarád.Kovu je Nuka mladší bratr.Před Scar umřel,on vybrál Kovua následoval v jeho pawprints a stát se králem,Nuka nebyl spokojený s tímto.

 Je nejmladší ze všech tří sourozencu.Jednoho dne se seznámí královskou dcerou Kiarou.Kovu matka chce pomstít zlého Scara a tak svou pomstu uděla přez Kovu se však do Kiary zakouká a odmíta v pomstě pokračovat.Simba ho však nemá rád a když ho vyžene ze země.Kiara se ho vydá hledat.Mezitím co se oba pali shledají se koná bytva mezi královstvím Ziry a Simby.Kovu a Kiara jsou jedinou možností jak dvě znestvářené království zastavit.
 Kovu je  vyhnanec v Lví hlidceOn je syn Zira a mladší bratr Vitani a  Nuka
 Vzhled:Kovu je červeno-hnědé lvíče. Má chomáč tmavě hnědé vlasy, začátky hřívou, na vrcholu jeho hlavy. Po obou stranách, kožešina vyčnívá z brady. Jeho přední nohy mají chomáčky tmavě hnědou srstí vznikající z nich. Jeho oči jsou zelené, s tmavými ráfky. Jeho tlapky, podbřišek a tlama jsou béžové barvy, a jeho podbřišek nesahá až po krku. Nos je černý a má tři vousy na obou stranách čenichu.
Osobnost: Kovu, na rozdíl od své matky a sourozenců, je velmi uvolněný a přátelský, a nemusí nutně věřit v jejich cestách. Navzdory tomu, když ho matka požádá, aby něco udělat, že bude poslouchat a dokonce přiblížit jeho staršího sourozence, měl by se snažit, aby ji neuposlechnout. Je držitelem žádné nepřátelství vůči Lví hlídce, často se vyhnout konfrontaci s nimi. Je prokázáno, že je nadšený při představě, že žijí v zemí lví, aby viděl Kiaru znovu.
Dějiny: Kovu původně žili vLví zemy s matkou a sourozenci v době vládl Scar, který vybral Kovua být jeho dědic. Někdy po tomto,Scar synovec Simba se vrátil k zemím hrdost a bojoval Scarem a porazil ho, než vykazovat Kovu, jeho rodina a několik dalších lvice loajální k Scar, do Outlands .
 Název Význam: Scar 

Status: Dědic a Prince  Vyhnanců (rozpustil z), které jsou určeny princ Lví země
vztahy: adoptivní otec Scar / Taka a Zira, která byla přijata sourozenec k Nuka a Vítání,Láska Kiara 
Shrnutí: Kovu, pojmenovaný pro jeho děsivě podobného vzhledu k Scarovy, očekává se, že se stane jeho jmenovec od samého počátku. Každý jeden z jeho matky, sourozenců, pýchy a dokonce Simbův příběh ho vidí jako jediná věc: obraz Scar je žít na to i po zániku velkých králů. Což znamená, že ponechává jen malý prostor pro Kovu zjistit, kdo to je jako jednotlivce. 
Miluje chválu a dokonce přichází rád výcvik a boje se pod chodí, stává jemnou válečník a lovce i v mladém věku. Ale ví, v hloubi duše nechce ublížit ani jeden stát krále, jeho přirozená něha a skromnost z něj dělá váhají. Ale tváří v tvář s žádnou jinou alternativu, že pokračuje následovat Zira instrukce, někdy užívají odejde sám mít chvilku pro sebe. 
A pak narazí do princez nu v Lvi zemy na jedné z těchto vrstev, zkušenosti měnící se s ním navždy. Poprvé v životě potká někoho, kdo se ho nevidí jako Kovu:Scara dědice. Pouze jako Kovu lva, další mládě a potenciální kamaráda. Zaujalo ji znovu vyhledává a nadále ji vidět v soukromí v příštích několika letech, se stal nejlepší kamarádku a jejího věrného strážce. On nemusí předstírat, že je něco, co není ani pojmout až nemožné očekávání, mu přijímá právě takový, jaký je. Je to osvobozující a on přijde k ní milovat za to, toto zbožňování a tam dříve existující přátelství nakonec kvetoucí v něco víc. Nakonec se stane jistí, kdo je a co věří, pro Kiara je celý jeho svět teď. A on by udělal cokoliv a všechno, co pro ni: i vzpírat svou matku a hrdost. 

how to draw kovu Výsledek obrázku pro clipart kovu

Související obrázekSouvisející obrázek

Výsledek obrázku pro clipart kovu 

Výsledek obrázku pro clipart kovuSouvisející obrázek

Související obrázekSouvisející obrázek

Kovu a Amira

 

Kovu a Jamali

Chaka,Jamali a kovu

Výsledek obrázku pro clipart kovuVýsledek obrázku pro clipart kovu

Související obrázekVýsledek obrázku pro clipart kovu

Související obrázekVýsledek obrázku pro clipart lviho krále

Kovu a jero

Kovu Jero a Nala

 

Kovu a Koda

Leah a Kovu

Kovu a Koda

Nala a Kovu.Co když Nala a Kovu zamilovaly ...Hezkej obrázek ale já tomu nevěřim.