Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 4. 2016

Nala

 

Nala

 

Věk
8 Let
Pohlaví
Samice
Druh
Lvice
Titul
Členka královské smečky / Královna Lví říši
Karma
Kladná
Autor
Rob Minkoff, Roger Allers
 Přátelé
 Kula,Tama,Chumvi,Malka,Tojo
Blízcí
 Simba,Mufasa,Zazu,Kiara,Kopa,Kion,Mheetu
Výskyt
 Lví král 1,2.3,Lví hlidka film,Lví hlidka

Nala Simbova kamarádka z dětství. Když oba dospěli a náhodou se setkali, zamilovali se do sebe a Nala Simbu přesvědčovala, aby šel bojovat se Scarem. Přesvědčila ho však teprve pozdější domluva Rafikiho. Později spolu měli dítě Kiaru. Nala nabádala Simbu, aby ji nehlídal tak přísně a aby neodsuzoval Kovua, do něhož se Kiara zamilovala, dokud jej nepozná. Královna - Nala : Béžová lvice s modrýma očima

Další příšlušníci rodiny:

Otec:Azrel  

Matka: Sarfína
Bratr:Mheetu
Partner/Manžel: Simba
.
Potomci/Děti: Kopa  Kiara a Kion
 Vnoučata: ---
Nala je Simbova nejlepší kamarádka a později je jeho láska a královna,údajně má ještě bratra Lae možná je to jen výmisl.Je hlučná jako Simba,Nala je připravena jít,kam půjde Simba,nebo dělat co dělá.Dvojice jsou zakočeni,když Zazu žekne jim že  mají být spolu.Co odporný nápad.Ale čas mění věci a když znovu setkají.Uvědomí si že jejich přátelství se prohrubuje v lásku.  Nala je lvice, která vyrůstala společně se Simbou.

Nala a její nejlepší přítel Simba

 Její máma byla velmi dobrá přítelkyně, Simbovy matky - královny Sarabi. Ona a Simba tvořili vždy nejlepší dvojici, byli to vždy nejlepší kamarádi. I když jí Simba dostal do nebezpečí na Sloním hřbitově. Přes to všechno drželi vždy spolu. Až do dne, kdy Scar spáchal léčku na Mufasu a Simbu. Mufasa byl zabit a Scar přesvědčil Simbu ať uteče pryč a nikdy se nevrací. Sám se ujal vlády a smečce řekl jen, že Simba i Mufasa je mrtev. Nala se z toho nikdy moc nevzpamatovala. Až do doby, kdy lovila daleko od Lví říše a našla Simbu. Vyměnili si pár ostrých slov, ale poté se udobřili. Ráno zjistila, od Rafikiho, že se Simba vydal svrhnout Scara a zachránit Lví říši. Nala, Timon i Pumbaa vyrážejí Simbovi pomoci. Společně svrhnou Scara a hyeny ho dorazí. 

 Když byla Nala malá tak si hodně hrála se Simbou a s jinými lvíčaty . Ale se Simbou trávila nejvíce volného času a taky proto když utekl tak se Nal a hodně stýskalo a nastaly zlé časy .. nejen pro nalu. Jediné + too přineslo pro toja , né že by byl rád že Simba utekl ale alespoň si měl s kým hrát aniž by kazil dvojici kamarádu. Nala byla smutná a nemohlas se kvůdli Scarovi bavit ani s kamarádama což byl pro ní velký trest a tak byla ráda že se maminka Sarafíně narodil malý bráška Mheetu :). Byla pyšná malá sestřička a věnovala mu spoutu času , vyprávěla mu co všechno prožili se simbou a jak byl ohromě statečný. Alespoň s něčeho měla radost což o její matce se říct nedalo Scar ji nedal skoro ani chvíli aby se věnovala dětem a dokonce i malá Nala musela lovit !

Domov: na lví skále

 Popis života: Nala si jako malé lvíče pořád hrála se Simbou,ale když se Simba stratil vyrůstala jen se svojí matkou.Jednoho dne,když Nala vyrostla hledala pomoc a našla Simbu.Hned se do něj zamilovala a naspívala písničku: http://www.youtube.com/watch?v=wZwLAyJBh8Q . Přemlouvala Simbu ať se vrátí do lví říše a nakonec ho přemluvila,když už bylo všechno dobré narodilo se jim lvíčata Kopa,Kiara, a Kion.

Nala je velice inteligentní mladá dáma je velice,dokazujíci to i její oči.Nala má asi ten nejšibalštější pohled co znám.Myslím si že spolu se Simbou jsou to dvě hlavní a též nejoblibenější postavy celého filmu. 

 Simba pojme Nalu za družku a narodí se jim lvice Kiara. Ta je stejná jako když byl Simba malý. Kiara se dostane do dospívajícího věku a zamiluje se do syna Ziry a Scara (nevlastního syna Scara) Kovua. Kovu nechce dál žít s matčinou nenávistí a rozhodne se utéct ke Lví skále. Simba ho tam nevidí rád, ale Nala chce aby mu dal Simba šanci. Když Simba prohlédne tzv. past - vykáže Kovua ze země. Poté proběhne další boj, kde se Kovu snaží postavit na stranu Simby. To se mu podaří. Proběhne potyčka mezi Zirou a Kiarou, Kiara se bude snažit pomoci Ziře, ale ta odmítne a raději spadne do běsnící řeky. Nala je laskavá a krásná lvice, která je rozhodně královnou.

 Jmenue se Nala a pochází ze lví skaly,jeji maminka se jmenuje Sarafina.Jejiho otce však nikdo nezná.Nalin kamarád je Simba.Má světlou medovou srst,modré oči a tmavý čumaček

 Po tomto incidentu Simba s Nalou dospějí.

Nala jako dospělá lvice
Když byla mladá, tak byli se Simbou nejlepší kamarádi. Když si se Simbou hráli a prali z legrace dost často ho porazila . Nebýt jí a Rafikiho asi by se Simba do Lví země nevrátil... 
pohlaví: lvice
povaha: milá,odvážná,přívětivá
minulost: jako Simba,ale z mého pohledu
dovednosti: 125 dovednosti:
výdrž: 35
rychlost: 35
inteligence: 30
síla: 25
Nala je pohodová a směje se nebezpečí do tváře. Někdy již starostlivá o Kiaru,Kopu,Kiona i Simbu ale ona taková je. Je to hodná lvice dokážete jí také určitě ocenit.
Nala je královna na Lví Skále. Miluje Simbu a svou dceru Kiaru i syni Kopu a Kiona. Je milosrdná, milá a hodná. Má blílo-béžové zbarvení srsti. Oči má výrazně modré. Jak byla ještě lvíče vydala se, se Simbou na Sloní Hřbitov. Simba miloval dobrodružství a Nala ho jenom naslouchala. Její matka se jmenovala Sarafína. Teta Sarabi a strýc Mufasa. Její bratr Mhettu, ve filmu nehraje, je vymyšlený? Ne, ne filmaři ho tam nedali, ale proč? Prý byl zabit Ziřinou smečkou. Nala je pohodová a směje se nebezpečí do tváře. Někdy již starostlivá o Kiaru i Simbu ale ona taková je. Je to hodná lvice dokážete jí také určitě ocenit.
 Jméno: Nala
Znamení: Blíženci
Děti: Kopa a Kiara
 Nala je velmi krásná lvice. Je to prostě lvice jak se patří a pro Kiaru určitě vzor .Nala měla dříve ještě jedno lvíče, jmenovalo se Kopa, ale z neznámého důvodu jsem ho ve filmu neviděli. Nala otca nepoznala. Buď zemřel než se Nala narodila, nebo zbaběle utekl po hádce se Sarafinou.
otec nalin moze byt: - Scar : Jako lvíče si rád hrál Scar s malou Sarafinou. O něco později měli spolu i vážný vztah, ale pak se náhle pohádali a tím vztah končil. Pokud je opravdu Nalin otec Scar, tak nemůže být Nala manželka Simby, protože Scar je Simbův strýc. Když však zemře král Mufasa a i Simba ( což není pravda ), tak se Scar prohlásí za králem Lví říše. Ale.. V přírodě lvi soupeří o území. Pokud území získá nový lev, zabije všechny lvíčata která nejsou jeho, jen aby se mohl znova spářit. Scar ale Nale nic neudělal. Že by ze soucitu ? Podle všeho Scar Nalin otec není ! - Mufasa : Jako lvíče neměl Mufasa se Sarafinou žádný vztah, od malička si rád hrál se Sarabi až z toho vznikla láska. Pokud ale je Nalin otec Mufasa, tak by Nala měla určitě také kolem sebe podanné a tak skvělé uvítání. Ale Nala se přece narodila ten den co Simba a žádné uvítání neměla. A také kdyby tomu tak bylo, Nala a Simba by byli bratranci. Nalin otec se jmenuje Azrel a je úplně z jiného Lvího království. Bohužel jsem nikde nenašla přiloženou fotku. Ale připadá mi, že ze všech třech možností bude Nalin otec tento lev.
 Nala byla v dětství nejlepší kamarádkou Simby která ho provázela do všech Simbových úletů. Jako dospělá se vydala na pomoc do jungle a nalezla dospělého Simbu. Zamilovali se a měli spolu prvního syna, který asi...zemřel. Potom se jim narodila Kiara.
 Když byla Nala malá tak si hodně hrála se Simbou a s jinými lvíčaty . Ale se Simbou trávila nejvíce volného času a taky proto když utekl tak se Nala hodně stýskalo a nastaly zlé časy .. nejen pro nalu. Jediné + to přineslo pro toja , né že by byl rád že Simba utekl ale alespoň si měl s kým hrát aniž by kazil dvojici kamarádu. Nala byla smutná a nemohla se kvůdli Scarovi bavit ani s kamarádama což byl pro ní velký trest a tak byla ráda že se maminka Sarafíně narodil malý bráška Mheetu :). Byla pyšná malá sestřička a věnovala mu spoutu času , vyprávěla mu co všechno prožili se simbou a jak byl ohromě statečný. Alespoň s něčeho měla radost což o její matce se říct nedalo Scar ji nedal skoro ani chvíli aby se věnovala dětem a dokonce i malá Nala musela lovit 
  Osobnost:Jako mladě je hravá a čato škadli Simbu.Často ho porazí na zem v zapase s uvědení,že je více skušená bojovnice,než on.Nala je pohodová a směje se nebezpečí do tváře.Nala žejmě Simbova družka,královna,matka Kiari,Kiona a Kopy aktualný. 
 Nala byla kamaratka Simby,tet je jeho manřelka a královna Lví zemi.Lví skály a matka Kiary,Kopy a 
kiona.
Osobnost: Nala je asertivní a odhodlaný, se smyslem pro zodpovědnost.V Lví hlídce filmu  ona ukazuje velkou důvěru v Kion když slyší jeho řev a uvědomuje si svůj osud. Ona je také povzbudivé a bezplatné její dcery Kiara a páří Simba. Ona je neuvěřitelně podporuje její kamarád, a bude vždy snažit, aby byl šťastný.
Dějiny: Nalala byl jednou mladý mládě žijící v Lví zemi na Lví skále pod panováním Mufasy .Ale Simba zlý strýc Scar zradil Mufasu a ukradl trůn. Simba utekl, ale nakonec se vrátil kultivovat trůn a porazit Scara. On a Nala měli ti mláďata jejich vlastní: Kion a Kiara i Kopa.
Výsledek obrázku pro baby NalaSouvisející obrázek
Výsledek obrázku pro baby NalaSouvisející obrázek
Výsledek obrázku pro baby NalaVýsledek obrázku pro baby Nala
 
Výsledek obrázku pro nala   and kion
Výsledek obrázku pro nala   and kion
Související obrázekSouvisející obrázek
 
Výsledek obrázku pro nala kopa kiara  and kionVýsledek obrázku pro nala kopa kiara  and kion
Výsledek obrázku pro nala kopa and kiaraVýsledek obrázku pro nala kopa and kiara
Výsledek obrázku pro nala kopa and kiaraVýsledek obrázku pro nala   and kion
Nala vs Nala
Výsledek obrázku pro Nala and  kiaraSouvisející obrázek
Výsledek obrázku pro Nala and  kiaraVýsledek obrázku pro Nala and  kiara
Související obrázekVýsledek obrázku pro Nala and kopa
Výsledek obrázku pro Nala and kopaVýsledek obrázku pro Nala and kopa
 
 how to draw nala from the lion king
 
 
Výsledek obrázku pro clipart  nalaVýsledek obrázku pro clipart  nala
Výsledek obrázku pro clipart  nalaSouvisející obrázek
Výsledek obrázku pro clipart  nalaVýsledek obrázku pro clipart  nala
Související obrázekVýsledek obrázku pro clipart  nala
Související obrázekSouvisející obrázek
Výsledek obrázku pro clipart  nalaSouvisející obrázek
Související obrázekSouvisející obrázek
Výsledek obrázku pro clipart  nalaVýsledek obrázku pro clipart  nala
Výsledek obrázku pro clipart  nala
.
  
  
 
anatomically_correct anus cub disney eyes_closed feline female feral happy iztli lion mammal nala nude paws presenting presenting_pussy pussy solo the_lion_king young