Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. 4. 2016

Vitani

Vitani

Věk
3 Roky
Pohlaví/
Druh
Samice/Lvice
Sourozenci
 Nuko a Kovu
bydlište
  země vyhnáství
Karma
Neutrální
 Osobnost
 škodlivá,drzá,hravá,rozhodnutá
Hraje
Lacey Chabert, Crysta Macalush, Jennifer Lien
Blízcí
  Nuka,Zira,Kovu,Scar,Kopa
Výskyt
 Lví král 2 Simbuv příběh

Vitani je dcera Ziry, vyrůstá mezi Vyhnanci. Pomáhá zapálit savanu, aby její bratr Kovu mohl lstivě zachránit živoKiaře. Později je vyslána matkou na průzkum a oznámí Ziře, že Kovu neprovedl její plán - zabít Simbu. Při závěrečné bitvě je Vitani první, kdo přijme Kiařinu nabídku na smír.A souhlas s Kiarou. Když jí za to Zira vyhrožuje zabitím, opustí Ziru i všichni ostatní Vyhnanci.

 Vitani znamena válka ve svahilštině.Narodila se ve lví zemi krátce předtím než se vrátil Simba a začal být král.Vitani je prapodobně dcera Ziri a Scara nikdinetvrdila,že Vitani do značné míry musí být Scar.To dáva smysl,protože z lásky Zira má odanost Scara.
 Otázka pro Vitani:Už ste slišela o nebo někdy setkala Mheetua
 odpověd:Ano,je to Mheetu mladši bratr Naly utekl během panovaný Scara a později se vrátil do lví říše.
 Ano Kopa byl můj nejlepší přítel,ja ho potkala v lví zemi.
   Ahoj! Jménuji se Vitani. Možná jste už o mě slyšeli, ak ne tak máte šanci! Vitani je zprvu naplněna nenávistí, kterou do ní zaryla Zira. Chce se zmocnit také Lví skály a zabít Simbu. Ale přece jen pochopí, že rodina je přednější.Uvěří Simbovi, že nezabil Scara a společně s ostatními v Ziřiné smečce se přidá k Simbovi. Její matka Zira odmítne a raději se zabije. Vitani je mladší sestra,a méne duližitá  pro Ziru.Jako mládě,Vitani je lstivý,mazaný typ,a ona je veli hravá.A ona Kovu play boj. Že Vitani byi přátelé a tak se jedním důvodů Vitani,stala tak hořkou,bylo kvůli smrti.Nebo asi si to mislela kdo ví. Kopa je můj nejlepší přítel,že jsem potkala jednoho dne v lví zemi krátce poté,co jsem bya vykazána do vyhnáství. Povaha:zpočátku hloupa na konci ukáže že má dobré srdce.
Oddaná členka Ziriny smečky.Která stejně jako Zira chce zabit Simbu a získat Lví říši protože je naplněná nenavistí kterou do ní Zira vtiskla,Jenomže nakonec si uvědomí jako všichni ostatní.Že všichni jsme jedna rodina!!!
Kovu:Vitani je moje starší sestra hned po Nukovi.Učí se bojovat a lovit.Zira jí řiká že jednou bude válka na kterou musí trénovat své schopnosti šelmy.Má oranžovou srst a na hlavě velký chomáč chlupů.Postupuje vždy s elegancí a chytrostí.Protože Vitani je úplný opak Nuka.Vitani je chytrá,mladá,více ohebná a silná.Zatímco Nuko je jen flákač který chce dokázat Ziře že má na to,aby se stal vládcem.Vitani měla svou lásku Kopu,který zemřel smrtí Ziry.Nuko a Kopa byli velcí kamarádi moc si rozuměli!Vitani byla nadále smutná jak jsme se dostali do vyhnaství.Ale pak to nějak z ní přeslo.Nikdo se nedověděl jak.Vitani má Nuka pod palcem,cokoliv Nuko na ní řekne,obrátí se to na něho.
 Vítání je  lvice mládě, sestra Kovuaa  Nuka a dcera Zira a Scara. Ona je hostující hvězda v epizodě Lvi Outlands 
vzhled: Vítání je lvice mládě s špinavé srsti, která je prašná žlutohnědý odstín. Její srst je zvláště dlouhá na hlavě, tvořit velké trsy, která spadá k jejímu ústí hlavně, ačkoli to je také značně dlouho na tvářích. Nos je tmavě růžové a úhlové. Chomáček na konci svého ocasu je hnědá. Její oči jsou světlé fialové.
Osobnost: Vítání je bezstarostná a sebevědomá lvice mládě, kdo nemá skok do boje pokud to není nezbytné, i když reaguje divoce, když jsou konfrontováni. Ona je velmi jistá, i když může narazit jako mírně nafoukaná. Vypadá nezaujatá její bratr, Nuka, kdykoli se mu snaží zaútočit na někoho jiného.
 Název Význam:  válka, jsem válku, len (květina) 
Status:  Dědic pak královna Outlanders 
vztahy:  Dcera Scar / Taka a Zira, sestra Nuka, který byl přijat sestrou Kovu 
Shrnutí:  Vítání je neobvyklý v tom i když má staršího bratra, ona je ten, označeny, aby jednoho dne vládnout Outlanders. Dále bude její snoubenec být proškoleni, aby rozhodl vedle ní, zatímco nástupu do monumentální úkol svlékla Simba a jeho hrdost, což vedlo cestu pro Outlanders zdědit. Tak Vítání je zvýšena v poněkud konfliktní prostředí moudrý Alijali a poblázněný Zira, plněné nejdrsnější školení a tlumený lekcí. 
S vyroste být jako dlouhotrvající pouštní lnu: krásný, ale těžký a tvrdý bojovník, pevný, pokud jde o porci spravedlnosti, ale také s vědomím, že milost a moudrost hrát roli v rozhodnutí.Navzdory tomu, že je držitelem hluboce zakořeněné s vlastním konfliktní obavy nad její schopnosti jako pravítko: chce to nejlepší pro své lidi, ale není jistý, jestli je kvalifikován pro takový. Ale pokud je jeho jedna věc, kterou se naučil od své zesnulé matky, je nedal do jejích vnitřních emocí, prezentovat se před svým lidem jako královna, aniž by se vaše pocity otravné přichází.
Dějiny: Vítání, spolu se svými sourozenci a matkou bývala součástí  Simbův příběh během  Scara pravidla očím. Po Scar byl poražený jeho synovcem Simba, její matka, by Zira nemůže přijmout Simba jako skutečný král. Udeřila ven a, jako výsledek, ona a její rodina byli vyhnáni do Vyhnanství .
řika Kovu:Moje "chytrá ségra" je nejen člen vyhnanců ale i Lví říše. Měla ve lví říši svou lásku jako já. Kopu, ale něco Vitany před ním zničilo. Kopova smrt nenaléhala náhodě Zira se na něho připravila. Vitany utekla do jeskyně a nikdy více se už ve Lví říší neukazovala. Až do teď! Spolu se Zirou a ostatními chtěli zabít Simbu. Ale nakonec jí Kiara přesvědčila jak Vitany mluví se Simbou. "Jeden moudrý král mi kdysi řekl jsme jedna rodina, tehdy jsem mu nerozuměla ale už ano! Podívej se na ně my oni v čem se ti zdají jiní?" takhle se Vitany rozmyslela a přidala se na mou i Simbovu stranu.
 
 
  
 
 
 
Související obrázekVýsledek obrázku pro clipart vitani
Výsledek obrázku pro clipart vitaniVýsledek obrázku pro clipart vitani
Související obrázek
Související obrázek
 
 
Kali,Jana a Vitani
 
Dotty a Vitany
  
  
Výsledek obrázku pro clipart vitani
 
 
Výsledek obrázku pro clipart vitani
how to draw vitani
Výsledek obrázku pro clipart vitani