Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 2. 2017

Zira

Zira

Věk
14 Let
Pohlaví
Samice
Druh
Lvice
Titul
Vůdkyně vyhnanců
Karma
Zlá
Autor
Rob Minkoff, Roger Allers
Hraje
Suzanne Pleshette
Blízcí
  Scar, Vitani, Nuka,Kovu
Výskyt
 Lví král 2,Lví hlídka seriál

Zira je družkou zesnulého Scara, nikdy se nevzpamatovala z jeho ztráty. A chce zabít Simbu, aby pomstila jeho smrt. Zira má také tři děti. Nejstaršího syna Nuka, a poté Kovua a Vitani. Právě do Kovua vkládá Zira nejvíce nadějí. Chce ho použít jako loutku pro zabití Simby. A také z něj chce udělat krále Lví říše. Už od malička ho učí vše co by měl znát jako správný zabiják. Ale Kovua to nezajímá. Když se Kovu spřátelí se Simbovou dcerou Kiarou. Ziru napadne skvělý plán. Čím blíže se Kovu dostane k Simbovi tím dříve ho zabije. Ale věc se má jinak Kovu, Kiaru miluje což Zira neví. Když se dozví, že její syn miluje dcerou Simby a chce s ní zůstat zuří. Při jednom útoku na Lví skálu zahyne Nuka. Zira je velice nešťastná a vykáže Kovua pryč. Taktéž to udělá Simba. Na konci se dostane Zira do potyčky s Kiarou. Odmítne od ní pomoc a raději spadne do rokle, plné běsnící řeky a zemře.

 Hlavní záporná postava druhého dílu, vůdkyněVyhnanců. Měla dceru Vitani a syny jménem Nuka Kovů. Celý život nenáviděla Simbu  a toužila jej zabít, aby se králem Lví říše stal Kovu. Tuto nenávist vštípila i Kovuovi, ale ten se od ní odvrátil, když ho proměnila lásky Kiary. Zira se potom pokusila Simbu zabít, když jej Ziry smečka našla samotného (jen s Kovuem). Když se to nepodařilo (byl jen zraněn), pokusila se pocity viny přimět Kovua, aby se postavil proti Simbovi, ale Kovu ji po tomto rozhovoru naopak opustil. Zira pak využila Simbova zranění k tomu, aby se svými lvicemi Simbovu smečku přímo napadla. Uprostřed zuřivého boje však přišla Kiara a přesvědčila obě strany, že není důvod k nepřátelství. Všichni vyhnanci včetně Vitani to akceptovali, což Ziru rozzuřilo. Pokusila se zabít Simbu, ale sama přitom spadla do řeky a zemřela, protože odmítla pomoc Kiary.

  Zira znamena nenavist ve svahilštině.Zira měla hluboko nenavist k Simbovi a jeho rodině,byla přesvědčaná ze zabyl Simba Scara.Ona se narodila v divoké zemi,potom Zira běží do lví země upadla do jezera a zachránil ji Taka.že by nebyla schopná získat v hodního krále od Scara,a tak začala hledat lva a našla Toja.

  řika  Kovu:Zira- moje matka napodobující zabijáckou vražedkyni. Její matka se jmenuje Hawa. Zira je zlověstná vede celou smečku vyhnanců. Žila se Scarem dokud ho Simba nezabil nebo to byly hyeny?

  Zira je  lvice  Lvího krále a Lví hlídky . Ona je Kovua,Nuky  a Vitani matka a vůdce Vyhnanců, kteří všichni žijí v zemy Vyhnacu. Ona se objevila v jedné epizodě, Lvi Outlands .Vzhled: Zira je tenká, úplně dospělý lvice s zaprášené hnědou srstí a zářezem na jedné ze svých pruhovaných uší. Její hranaté červené oči a nos je černý. Srst na obou stranách obličeje je dlouhá, tvoří dvě trojúhelníkové body. Její tlama je také delší, než je průměrná lví s kožešinou na konci bradě zanedbaný. Její drápy jsou vždy prodloužena.Osobnost: Zira je záludný a nevyzpytatelný, předstíral pohostinství na mnoha příležitostech ve snaze získat někoho, aby strana s ní. Ona je zasazen do svého přesvědčení a nelze zviklat. Zira také nenávidí hyeny . Kromě toho, ona věří, že lvi by měl vládnout železnou pěstí jak protichůdný k bytí benevolentní ke všem živým tvorům. Ona nemá moc respekt k Circle of Life , a je dost bezohledná zabít mládě případě, že nejsou dělat, co chce, aby. Dějiny: Zira žili na Lví skále během panování Scara, která vybrané jejího syna, Kovu, být příští vládce Lví země na Lví skále. Scar byl později poražený jeho synovcem Simbou, který převzal jako právoplatného krále. Nicméně, Zira spornáá to a bojovali Simba, zatímco ona byla velmi blízká Scara. Ztratila, a Simba ji a její rodinu a stoupence vykázáni do  země Vyhnanců(Outlands).

Kovu

Výsledek obrázku pro clipart  ziraSouvisející obrázek

Související obrázekVýsledek obrázku pro clipart  zira

how to draw zira, zira from the lion kingVýsledek obrázku pro clipart  zira

Zira a Jamara

Související obrázek

Zira a Sarafina